Sandsjoe of Sweden

Om

Sandsjoe of Sweden (uttalas Sandsjö) är ett litet varumärke med stor passion för att sätta ord på tillvaron för mer glädje och uttrycksfullhet i vardagen. Bland våra produkter hittar du bland annat örngott, prints och askar med egentextad design av Emely Sandsjoe. Vi levererar med fri frakt inom hela Sverige.

Emely Sandsjoe är en designer och entreprenör med journalistisk bakgrund som kombinerat sitt stora inredningsintresse med kärleken till text och bokstäver. Emely textar varje motiv för hand innan det trycks på våra produkter och de får därmed ett personligt och unikt utseende som du inte hittar någon annanstans. 

På Sandsjoe of Sweden strävar vi efter att alltid hålla hög kvalitet på allt vi gör. Våra prints trycks till exempel på beständigt satinbestruket 260 g papper och våra textilprodukter kommer från det svenska anrika kvalitetsmärket Gripsholm. Vi packar våra varor i fina men tåliga emballage så att de ska hålla hela vägen hem till dig.

Förutom våra helt egna produkter har vi också gjort flera designsamarbeten med andra duktiga designers och hantverkare. Dessa produkter hittar du exklusivt här och hos respektive designer.

Varmt välkommen till vår shop! 

Kontakt: info@sandsjoe.se